Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • tengernyi utazás

Dubai, látogatással a 2021 EXPO-n

2021. november 10-16.

Dubai, a vibráló, napról-napra változó metropolisz az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és területét tekintve a második legnagyobb városa Abu Dhabi után. Szikrázó üvegcsodáival, mesterséges szigeteivel, újabb és újabb látványosságaival mindkét Emírség turisták millióit vonzza évről-évre. A kontrasztok országában az egyik oldal: a homokdűnék, az éggel összeérő sivatag, az arab meséket idéző hagyományok - másrészről korunk vívmányai: a stílus és modernitás ötvözetéből született épületek alkotnak elbűvölő egészet. Luxus, kényelem, nevezetességek és vásárlási lehetőségek egy helyen !

Időpont:        2021. november 10-16. (7 nap / 6 éjszaka)

Utazás:          az Emirates járataival

Szállás:          a Dukes The Palm Hotel kétágyas szobáiban

(www.barcelo.com/en-gb/dukes-the-palm-royal-hideaway)

Ellátás:           félpanzió

                        Idegenvezetés: a helyszínen magyar nyelvű idegenvezetés a kirándulások során, és a transzfereknél magyar asszisztencia.

 

Tervezett menetrend:

EK 112 10NOV  BUDAPEST DUBAI    1450  2325  

EK 111 16NOV  DUBAI    BUDAPEST  0840 1145  

Program – tervezet

1. nap: Budapest - Dubai

Elutazás Budapestről Dubaiba. Késői érkezés után transzfer a szállodába. Szállás (6 éj).

2.nap: Dubai

Reggeli után várakozás a PCR tesztre, pihenés a szállodában majd este fakultatív program lehetőség látogatás az óriás keréknél és hajós vacsora a Marinán transzferrel. Ára: kb 180 USD/fő (óriáskerék belépőjeggyel együtt)

3.nap: Dubai

Reggeli után egész napos városnézés: az első állomás a Dubai Marina, melynek partján számos elegáns szálloda, fényűző lakásokkal teli apartmanházok állnak. Végigbuszozunk az egyedülálló Palm Jumeirah mesterséges szigeten, a pálma csúcsán található a mesébe illő Atlantis Hotel, és a Dubai jelképévé vált, vitorla formájú 7 csillagos Burj Al Arab Hotel. Meglátogatjuk a „régi” városrészt is: az Al Fahidi erőd épületében található Dubai Múzeumot, az arany és fűszerpiacot. Egy kis időt eltöltünk a Dubai Mallban, mely a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, a közel 1200 üzlet végtelen kínálatából mindenki talál az ízlésének megfelelő portékát. Itt található a világ legmagasabb épülete, a 828 m magas Burj Khalifa. Lehetőség a 124. emeleten lévő „At the Top” kilátóból gyönyörködni a lábaink előtt heverő városban. Este vacsora a szállodában.

4.nap: Dubai-tengerpart

Reggeli után egész napos pihenés a tengerparton. Este vacsora a szállodában. Fakultatív program: délutáni sivatagi szafari, a sivatag varázslatos élményre hív, terepjáró autókkal átkelés a homokdűnéken, egy beduin táborba lépve a keleti mesék csodái közé csöppenünk, vállalkozhatunk tevegelésre. A csillagos égbolt alatt figyelhetjük a lenyűgöző hastáncot, fenséges vacsora koronázza az estét. A program kb 16.00-kor indul a szállodából, visszaérkezés kb 22.00-kor. Ára: kb 120 USD/fő

5.nap: Dubai

Reggeli után transzfer a Dubai Expo 2021-re, azaz a Világkiállítás helyszínére, egész nap ott, majd este vissza transzfer a szállodába.

6. nap: Dubai-tengerpart

Reggeli után egész napos pihenés a tengerparton.

7. nap: Dubai-Budapest

Reggeli transzfer a repülőtérre, a 08.40-kor induló Emirates járatra. Elutazás Budapestre, érkezés 11.45-kor.

 

Részvételi díjminimum 14 fő együttes utazása esetén turista osztályon:

Kétágyas szobában: 670.000,- Ft/fő (1 USD = 295 HUF árfolyamig garantáljuk - CIB Bank deviza eladási árfolyam) – reptéri illeték összege a jegykiállításig változhat!

 

Az ár tartalmazza:

- repülőjegy Emirates járatokkal turista osztályon

- szállás helyi 5* szálloda kétágyas szobáiban

- félpanzió

- a leírásban szereplő programok

- egésznapos belépő a Dubai Expo 2021-re

- magyar nyelvű idegenvezető a helyszínen a városnézések során

- autóbusz a programok, transzferek során

- helyszínen fizetendő borravalók

Külön fizetendő:

- a programban fel nem sorolt étel és italfogyasztás

- a programban szereplő 2 fakultatív kirándulás

- a személyes jellegű kiadások

- útlemondási biztosítás: részvételi díj 2 % -a (nem kötelező)

- baleset-betegség és poggyászbiztosítás: 7.000,- Ft / fő (EUB nem kötelező)

- szállodákban kijelentkezéskor fizetendő idegenforgalmi adó,

kb. 1.000,- Ft/fő/éj) - csak a helyszínen lehet kifizetni !

 

A fakultatív kirándulásokon aki szeretne részt venni, kérem előre jelezze, mert csak itthon lehet rájuk jelentkezni!

 

Megjegyzés: A légitársaság a repülőjáratok menetrendjének a változtatási jogát fenntartja!

 

Dubai vízummentes a magyar állampolgárok részére, visszautazástól számított 6 hónapig érvényes útlevél az utazás feltétele illetve jelenleg a beutazás feltétele a 72 órás negatív PCR teszt megléte!

Dubai, látogatással a 2021 EXPO-n Dubai, látogatással a 2021 EXPO-n Dubai, látogatással a 2021 EXPO-n Dubai, látogatással a 2021 EXPO-n Dubai, látogatással a 2021 EXPO-n

A(z) coraltours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a coraltours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a coraltours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.