Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
 • tengernyi utazás

Csoportos Royal Caribbien hajóút magyar idegenvezetővel

Explorer of the Seas – hajózás a Royal Caribbean hajójával a dél-karib térségben

Puerto Rico városnézéssel

2021.november 12 - 22.

(11 nap/ 9 éj) 

Utazás: az Air France/ KLM légitársaságok menetrendszerinti járataival, két átszállással (európa és USA), a helyszínen autóbusszal ill. a Royal Caribbean luxushajóval

Szállás: Puerto Ricoban helyi középkategóriás szálloda kétágyas szobáiban a luxushajón óceánra néző, erkélyes kétágyas kabinokban

Ellátás: Puerti Ricoi szállodában reggeli, a luxushajón teljes ellátás

Időpont: 2021. november 12 - 22.

Tervezett PROGRAM

 1. nap: Elutazás Budapestről – európai és USA átszállással – Puerto Rico / San Juanba-ba. Megérkezés után transzfer a szállodába. Szállás. (2 éj)
 2. nap: Reggeli után városnézés San Juanban, a sziget fővárosában. Puerto Rico az amerikai és a spanyol kultúrák egy meghatározhatatlan keveréke, ahova nemcsak a Piña Colada miatt érdemes ellátogatni! Különleges hely, különleges elhelyezkedé.Puerto Rico a legkisebb és egyben legkeletibb szigete a Nagy-Antilláknak, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger öleli körül Közép-Amerikában. A városnézés során ellátogatunk az óvárosba: az Old San Juan-i épületek többségének spanyol cseréptetője, kovácsoltvas erkélye van, az utcák pedig macskakővel borítottak. Old San Juan fő látnivalói közé tartoznak azok az erődök, amiket a spanyol telepesek építettek, hogy megvédjék a várost a kalóztámadásoktól. Ezek közül a leghíresebb a 16. századi Fort San Felipe del Morro és a 17. századi Fort San Cristobal. Szállás mint előző nap.
 3. nap: Reggeli után szabadprogram a transzferig. A hajóút tervezetten 20.30-kor indul San Juan kikötőjéből (a tervezett útvonal és konkrét indulási időpont változtatási jogát a hajótársaság fenntartja. Kezdetét veszi a 7 éjszakás csodautazás a dél-karib térségben.
 4. nap: Reggeli kikötés St. Thomason, egész nap a szigeten, majd este elhajózás.
 5. nap: Reggel kikötés St. Kittsen, egész nap a szigeten, majd este elhajózás.
 6. nap: Reggel kikötés Antiguan. Egész nap a szigeten, majd este elhajózás.
 7. nap: Reggel kikötés St. Lucian. Egész nap a szigeten, majd este elhajózás.
 8. nap: Reggeli kikötés Barbadoson. Egész nap a szigeten, majd este elhajózás.
 9. nap: Reggel kikötés St. Marteen szigetén. Egész nap itt, majd este továbbhajózás.
 10. nap: Reggel megérkezés San Juanban, a hajóról való kiszállás után látogatás a Bacardi Rum gyártó üzemben, kóstolással, vásárlással egybekötve. Jó hangulatban transzfer a reptérre, éjszaka a fedélzeten.
 11. nap: Megérkezés Budapestre – amerikai és európai átszállás után – előreláthatólag a késő délutáni órákban.

Részletek a hajóról:

https://rccl.hu/royal-caribbean-international/royal-caribbean-hajok/explorer-of-the-seas

Részvételi díj kétágyas elhelyezéssel: 1.250.000 Ft / fő, mely az alábbiakat tartalmazza: 

* repülőjegy illetékkel turista osztályon

* reptéri illeték (jegykiállításig változhat) 

* 2 éj szállás reggelivel Puerto Ricoi középkategóriás szálloda kétágyas szobáiban

* 7 éj szállás óceánra néző, balkonos kétágyas kabinokban a Royal Caribbean Explorer of the Seas hajóján teljes ellátással (italfogyasztás nélkül)

* kikötői illeték (ajánlat készítésekor: 120 EUR/fő összeggel szerepel)

* transzferek San Juanban

* városnézés San Juanban

* kikötés után rumgyár látogatás

* a csoporttal Budapestről Budapestig csoportkísérő utazik.

Business felár: 840.000 Ft / fő

A részvételi díj nem tartalmazza:

* ESTA engedély (kb. 20 USD/fő) – az iroda intézi, annak, akinek nincs érvényes,  indulás előtt kb 1 hónappal, visszautazástól számított 6 hónapig érvényes útlevél szükséges !

* borravaló a hajón (kötelező, melyet előre itthon kell fizetni) kb. 56.000 Ft/fő/7 éj (pontosítás a hátralék fizetésnél)

* italfogyasztások (csomagok árait később tudom mondani – nem kötelező

* útlemondási biztosítás részvételi díj 2 % -  (25.000,- Ft/fő) – nem kötelező

* utasbiztosítás: 11 nap baleset-betegség és poggyászbiztosítás, az EUB biztosítása, kb. 15.000 Ft/fő ) – nem kötelező.

Csoportos Royal Caribbien hajóút magyar idegenvezetővel Csoportos Royal Caribbien hajóút magyar idegenvezetővel Csoportos Royal Caribbien hajóút magyar idegenvezetővel Csoportos Royal Caribbien hajóút magyar idegenvezetővel Csoportos Royal Caribbien hajóút magyar idegenvezetővel Csoportos Royal Caribbien hajóút magyar idegenvezetővel

A(z) coraltours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a coraltours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a coraltours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.