Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Coral Tours | Utazás az életünk

Motoros túrák

Tisztelt Érdeklődő, Kedves Motoros!

Általában itt azzal kezdi mindenki, aki túraszervezésre adja a fejét, hogy mennyi ideje motorozik, mennyi túrán van túl, mennyi kilométert vezetett balesetmentesen stb.

Nagyon is fontos információk ezek hiszen nem mindegy, hogy kiben bízik meg a motoros egy túra során.

Ennek ellenére mi inkább azzal kezdenénk, hogy kiknek is szeretnénk túrákat szervezni!

Nagyon leegyszerűsítve a témát, a következőknek:

  • akik szeretik a biztonságot, a kiszámíthatóságot, a kényelmet (szállások), a napi 3x étkezést, és azt a szlogent, hogy „Mindenkit hazavárnak”!
  • akiknek nem célja a vad, eszeveszett száguldás, a „ki tudja jobban lapra dönteni a motort a kanyarokban” című adrenalin vadászat, aki nem szereti a „minek állunk meg már megint fotózni” beszólásokat és a türelmetlenséget.

Kialakult a hosszú évek alatt, hogy van egy olyan réteg, aki nem akar vagy nem mer túrákra jelentkezni mert, hogy „mit szólnak ahhoz, hogy én ilyen lassan, körülményesen motorozom”?

Mit szólnak, hogy a túra végén nekem nem kopott a „marjécsíkom”, hogy „én már korosnak érzem magam és inkább nem jelentkezem a 20-30 éves korosztály közé. Sorolhatnánk további kifogásokat, indokokat, amiket már hallottunk.

Nos kedves motoros, ha benned is megfogalmazódtak a fent felsorolt aggályok akkor pont Te vagy az, akinek a túráink szólnak.

Ha szeretsz nyugodtan, kényelmes tempóban, de mégis társaságban motorozni akkor gyere el egy túrára és meglátod, hogy nem fogsz csalódni.

Napi 2-300km kellemes tempóban megfelelő mennyiségű megállóval, igényes szállásokkal és ételekkel, jó hangulat, baráti társaságban.

Ha ilyen túrákra vágysz akkor ne habozz, ne szégyenlősködj a motoros tudásod miatt, hanem jelentkezz és tegyél minket, próbára! Gyere akár a pároddal és tuti, hogy Ő is mint utas jól fogja magát érezni!

A több mint 25 éves motoros tapasztalattal rendelkező, számos túrát megszervező és lebonyolító túravezetőnk garancia a fent felsorolt érvek, szempontok maradéktalan betartására!

A 2023 évre igyekeztünk többféle túrát megszervezni. Vannak néhány napos, rövidebb idejű túrák, de azok is megtalálják a maguknak valót, akik szeretik az exkluzivitásokat is!

Székelyföld csodái, a Transfogaras-Transalpina a Kazán-szorossal kiegészítve, Zakopane-Krakkó Wieliczkai sóbánya és Auschwitz meglátogatásával, de megyünk Nordkappra is ahonnan visszafelé megcsodáljuk a gyönyörű Norvég fjordokat, illetve egy Portugál-Spanyol (Andalúzia) túrán belül érintjük Európa legnyugatibb és legdélebbi földrajzi pontjait.

Folyamatosan bővítjük a túranaptárunkat úgyhogy érdemes lesz követni minket!

A 2024-es év túrái hamarosan:

még töltünk