Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • tengernyi utazás

Wina Kuta Holiday 3*

A Wina Holiday Villa Kuta a strandtól mindössze 100 méterre található. A szállodában wellnessközpont, 3 szabadtéri, gyerekrésszel is rendelkező medence illetve medence bárok találhatók. A Kuta sétánytól sétatávolságra lévő szálláshely üzletek, éttermek közelében fekszik. Napi több ingyenes transzfer a Legian Streethez és a Kuta térhez. A wifi a hotel egész területén ingyenes.

A szobákhoz erkély is tartozik. A szobákban műholdas TV, minibár és tea- és kávéfőző is található. A saját fürdőszobában kád és hideg/meleg vizes zuhanyzó biztosított.

www.holidayvillahotels.com/indonesia/bali/holiday-villa-kuta-bali

Wina Kuta Holiday 3*  2018.szept 1 - 2019. jún.30.
7 éj csomag reggeli / fő 85.000 Ft
10 éj csomag reggeli / fő 110.000 Ft
12 éj csomag reggeli / fő 130.000 Ft
Hosszabbítás reggeli / fő / éj 9.000 Ft

Kötelező felárak:

- főszezoni felár: 2018. december 23-2019. január 5. között 4.000 Ft / fő / éj

- szilveszteri vacsora: 23.000 Ft / fő

Gyerek árak lekérésre!

Wina Kuta Holiday 3* Wina Kuta Holiday 3* Wina Kuta Holiday 3* Wina Kuta Holiday 3*

Hozzájárulok, hogy a coraltours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a coraltours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.