Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • tengernyi utazás

Nyereményjáték

Utazzon a 25 éves Coral Tours utazási irodával és nyerje meg jövő évi utazását!

 

A Coral Tours 2020-ban ünnepelte fennállásának 25. évét.  A jeles alkalomból JÁTÉKRA hívjuk mindazokat, akik a közeljövőben terveznek utazni.

Ha 2020. március 01. és 2021. december 20. között foglalja le a Coral Tours által szervezett külföldi utazását, nászútját, vagy akár esküvőjét, megnyerheti rengeteg ajándékunk egyikét!

Az Öné lehet:

- a fődíj, amely 25 x 25.000 Ft, azaz 625.000 Ft értékű ajándékutalvány, amelyet 2022-ben beválthat a Coral Tours saját szervezésű útjaira

- egy hosszú hétvége a 4*-os Hotel Club Tihanyban 2022-ben

- 25 egyéb ajándékunk egyike, amelyek nyaralását, utazását teszik kényelmesebbé, emlékezetesebbé!

 

Sorsolás: 2022. január 

A sorsoláson részt vesznek: azon utasaink, akik 2020. 03.01 - 2021.december 20. között foglalják le a Coral Tours által szervezett utazásukat. A nyeremény átvételének feltétele a lefoglalt utazás teljes díjának kifizetése.

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható és másra át nem ruházható.

Nyereményjáték szabályzat itt érhető el >>

A(z) coraltours.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

Hozzájárulok, hogy a coraltours.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a coraltours.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.